Setup Menus in Admin Panel

Hubungi Kami Sekarang ! ‭03-8912 8168‬ | admin@junemohdsom.com

June Mohd Som

The StoryTeller CopyWriter

Bagaimana Membina Trust Sebelum Menjual

  6 CARA MUDAH BINA TRUST MELALUI PERSONAL BRANDING MARKETING   MENULIS DENGAN EJAAN PENUH Sesekali terrrrr-shortform takpe. Sesekali terrrr-rojak BM BI pun takpe. Tinggalkan bahasa mesin, bahasa kamus dewan, bahasa karangan spm. Tulis lah dengan bahasa santai yang meleleh lagi memukau.   PENULISAN SANTAI Sesekali bersenda bergurau kat fb wall. …

Read More

EBOOK COPYWRITING BERNILAI RM70 PERCUMA UNTUK ANDA SEMUA

Ehhhh Cikgu Petir nak beri anda PERCUMA EBOOK COPYWRITING BERBILAI RM70.   Ehhhh. Anda dah download, dah baca ?? Download, namun tak buka langsung EBOOK PDF ini, memang ramai lah jugak. Adatlah. Ilmu emas kalau beri percuma memang jatuh nilai. Download, namun baca lajuzzz ala speed reading memang tak melekat lah ilmu dalam otak …

Read More

5 RAHSIA BERJAYA DALAM BISNES ONLINE

  Pernahkah anda resah gelisah kerana duit dalam poket semakin nipis. Padahal musim gaji lambat lagi. Pernahkah anda rasa teringin nak bawa keluarga bercuti di sana-sini, namun tiada bajet. Jangan kata bercuti dalam negeri, nak bawa anak masuk taman tema seperti Sunway Lagoon dan Wet World, atau Petrosains dan Kidzania pun boleh …

Read More

SKRIP AJAIB JERUNG DAN JUTAWAN BISNES

Saya jumpa ramai jerungs jutawan yang baik hati sejak zaman newbie lagi. Sejak dari dulu, saya suka korekkkkkk rahsia-rahsia mereka.   Semua jerungs jutawan bisnes online yang saya jumpa, mereka punyai MINDSET & ATTITUDE yang pelik. Dan mereka juga ada SKRIP AJAIB yang luar biasa.   Setiap Jerung Jutawan mempunyai …

Read More

Muntahkan Ilham Dan Peramkan Hasil Tulisan

  Anda mahu Tips Menulis lagi? Baiklah. Ini adalah tips untuk penulis newbie yang selalu rasa cuak panik was-was. Nak tulis ke? Ok ke apa yang aku tulis ni? Ke aku syok sendiri ni? Adoi… Banyak sungguh ‘bisikan nakal’ dalam kepala tu. Setuju?   Ini pula cerita saya.   Ketika mengambil …

Read More
top
Hak Milik Terpelihara © JuneMohdSom.com.

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register