SEMINAR COPYWRITING SANTAI

Skil paling evergreen yang anda perlukan sebagai online seller adalah skil menulis COPYWRITING AYAT MENJUAL .

"Hai... Izinkan Cikgu June jirus dan rendam air panas pada jari keras kejung kalian agar ia bisa menghasilkan ayat-ayat DUIT..."

Cikgu nak tanya...

Anda masih rasa was-was untuk menulis ayat menjual? 

Anda masih rasa lost dan blur dan jari masih kejang kaku?

Sudikah anda serahkan diri untuk diketuk jarinya dengan tongkat sakti Cikgu Petir?

"Balik dari kelas cikgu yang kali ni pengedar dok kata nampak lagi meleleh ayat kali ni. Rasa tebako tebako baca hahaha. Ye cikgu hehe saya pon tatau belah mana yang diaorang tebako ni.

Tapi yang pasti masuk semua ayat TEKNIK RIMA + AYAT CLICHE + TEKNIK PUJUK+ TEKNIK STC + THE PAIN AND THE GAIN pon masuk. Dalam class saya macam lost + blur cikgu, sebab saya dah gi STC kan pastu macam dia reverse mende yang ni plak. Even mende yang nampak kecik di gi kelas STC.

Rupanya bila gi kelas Worksyop BOP. Mende yang kecik ni pon nampak beso. Balik saya study sampai paham, bila buat memang hadam satu satu balik apa cikgu ajar. Alhamdulillah.” ~ NAD ADLEESYA, Founder Adleesya Beauty

7 TEKNIK COPYWRITING SUPEROHSEM DARI CIKGU JUNE

1) KAMUS EMOSI

2) AYAT GANDA EMOSI

3) AYAT ANTI CLICHE

4) COPYWRITING TAGLINE

5) TEKNIK RIMA

6) TEKNIK THE PAIN THE GAIN

7) STC TESTIMONI

+ 2 BONUS TAMBAHAN

SIAPA YANG PATUT HADIR WORKSYOP COPYWRITING SANTAI

  • Mereka yang berbisnes di Facebook Peribadi
  • Mereka yang berbisnes di free cost marketing 
  • Mereka yang menjual produk yang simple seperti makanan dan fesyen
  • Mereka yang menjual produk dengan untung kecil
  • Mereka yang newbie iaitu baru nak belajar berbisnes
  • Mereka yang gemar copywriting pendek
  • Mereka yang bergerak secara team seperti team stokis-agen-ds
  • Mereka yang tiada bajet dan belum bersedia untuk masuk game paid marketing

Copyright 2014-2018 (c) June Mohd. Som. All Rights Reserved
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of Service

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.