Setup Menus in Admin Panel

Hubungi Kami Sekarang ! ‭03-8912 8168‬ | admin@junemohdsom.com
Profile Photo

EBOOK COPYWRITING BERNILAI RM70 PERCUMA UNTUK ANDA SEMUA

Ehhhh Cikgu Petir nak beri anda PERCUMA EBOOK COPYWRITING BERBILAI RM70.

 

Ehhhh. Anda dah download, dah baca ??

Download, namun tak buka langsung EBOOK PDF ini, memang ramai lah jugak. Adatlah. Ilmu emas kalau beri percuma memang jatuh nilai.

Download, namun baca lajuzzz ala speed reading memang tak melekat lah ilmu dalam otak tu.

Baca namun tak guna semula ILMU, tak praktis, memang #SalamJerukPerkasam lahhhh.

Pastu ada hati nak verangan nak terror buat ayat copywriting menjual yang meleleh sampai planet marikh pun cair. #SalamVerangan dik.

 

 

Adik-adik yang disayangi,

Ini lah antara FORMULA COPYWRITING yang cikgu ulang guna semenjak 2014.

 

Formula copywriting memang banyak kat luar sana. Cuma… Cikgu suka pilih formula yang mudah faham mudah praktis mudah buat duit. Fahammm?

💰

 

Di dalam ebook ini, anda akan belajar formula simple (haaa simple lah sangat kannn) yang diselitkan dalam ayat menjual semasa cikgu menang Top 2 Affiliate Challenge tahun 2016. Masa tu adalah buat 5 angka dari komisyen dan siap run projek sawi underground sikit-sikit. Total komisyen affiliate + projek sawi masa tu adalah dalam 20K.

 

20K ni sikit yea dik non.
Sebab otai dan king affiliate ada yang buat 60K, ada yang main market obersi. So 20K ni kira kecil jer. 😪

 

Jiwa affiliate ni memang sentiasa berkobar. Sebab pressure dari affiliate challenge ni akan buat otak cikgu ligat susun game marketing. Ai suka sangat taww. Setiap kali masuk affiliiate challenge, cikgu memang aim top ranking. Yelah. Nak buat sesuatu, biar masuk speed ganas terus. Ewahhh.

 

Namun…
Namun cikgu mu ini sudah lama bersara dari dunia affiliate. Cikgu perlu FOKUS kepada bisnes sendiri. So sekarang cikgu sekadar mampu jeling-jeling jer ranking top affiliate sana sini sambil tahan geramsss sambil makan popcorn 🍿.

 

KILK SINI
http://junemohdsom.com/ebook-copywriting-percuma/
http://junemohdsom.com/ebook-copywriting-percuma/
http://junemohdsom.com/ebook-copywriting-percuma/

 

Salam Buat Duit, Kira Duit.

All The Best Gais.

Ratu Affiliate 2014-2016
June Mohd Som

29 October 2017

2 comments

  1. Bersyukur sangat kalau dapat ebook CW dari cikgu. Terima kasih moga rezeki makin bertambah.amin

  2. Beruntung siapa yang dapat memiliki ebook ini kerana kandungan ebook ini adalah hasil sebenar. Bukan direka-reka dan selain itu didedahkan trick yang yang digunakan. Ebook ini berbaloi untuk dimiliki kerana ia adalah PERCUMA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

top
Hak Milik Terpelihara © JuneMohdSom.com.

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register