Salam Perkenalan Dari Cikgu June...

Nama saya Puan June Mohd Som. Juga dikenali sebagai Cikgu oleh sebahagian warga Facebook.

Semenjak aktif di dunia Facebook pada Feb 2014, saya telah memasang misi untuk berkongsi seni bercerita atau storytelling kepada geng bisnes di Facebook. Perghhh bunyi macam grand jerr. Ahakss.

So. Apakah yang saya praktiskan selama 2 tahun sehingga mempunyai 48k FOLLOWERS di FB wall peribadi??? Anda pasti curious dan nak tahu kannnn kannn.

Inilah RAHSIA nya. Hampir semua post di FB wall peribadi saya adalah COPYWRITING !!

Ianya adalah copywriting yang berbentuk STORYTELLING COPYWRITING hasil gabungan:

+ pengalaman 10 tahun menulis fiskyen

+ 9 tahun sebagai pensyarah jurusan bisnes dan Sun Tzu Art of War.

+ research dan eksperimen tentang ONLINE POSITIONING + COPYWRITING + STORYTELLING + PERSONA L BRANDING.

Saya berguru ilmu copywriting, positioning dan personal branding dari ikon luar negara seperti Joseph Sugarman, Mark Joyner, Michael Hyatt, Gary Vaynerchuk, Derek Halpern, Neil Patel dan Brian Clark. Yang kemudiannya, saya blend lumat untuk jadikan penulisan berbentuk STORYTELLING COPYWRITING

Di dalam Kelas BOP dan STOB, antara elemen yang dititik-beratkan ialah TEKNIK STORYTELLING. Namun, atas sebab masa yang terbatas, saya tidak dapat berkongsi sepenuhnya RAHSIA penulisan yang digunakan (the root to emotional storytelling).

 

Fahamilah sesuatu. Manusia itu suka BERCERITA dan suka mendengar CERITA. Kita berfacebook kerana kita suka menulis cerita dan suka membaca cerita orang lain.

Sebenarnya, untuk menguasai teknik penulisan berpengaruh, kita perlu memahami dua ilmu ini: Asas Copywriting dan Asas Storytelling.

NAK TAHU FORMULA STORYTELLING UNTUK ORANG BISNES !!

1. Masukkan formula copywriting di dalam storytelling.

2. Di dalam stroytelling pula, elemen psikologi dan elemen emosi disuntik untuk mengukuhkan cerita. (Di bahagian akhir ebook ini, saya akan fokuskan kepada ELEMEN EMOSI di dalam storytelling).

EXTRA WARNING !

Harga Ebook STOB #1 adalah RM40. Namun saya percaya NILAI ILMU di dalam ebook ini adalah antara RM400-RM4000. Maksudnya, jika anda APPLY ilmu di dalam EBOOK STOB #1 ini, ia boleh membantu anda menggandakan income sedia ada.

Syaratnya --> BACA, HADAM & APPLY serta merta.

Sekiranya anda rasa TIDAK PUAS HATI dengan ilmu di dalam EBOOK ini, sila emel untuk MINTA REFUND dalam masa 2 minggu. InsyaAllah, kami akan refund tanpa tanya satu soalan pun. 

BERITA BAIK !!!

Ada banyak lagi yang saya mahu kongsikan. Namun, untuk permulaan, Ebook STOB #1: 10 Tips Storytelling Untuk Orang Bisnes ini sudah memadai untuk anda yang mahu berjinak dengan teknik storytelling copywriting.

 

Nantikan Ebook STOB #2 dari Cikgu June Suwit Manis. All The Best Uols.

 

Salam kasih sayang sepenuh tempayan dari Cikgu June Mohd. Som

Bina Keunikan Menulis Dengan Teknik StoryTelling Untuk Orang Bisnes (STOB)

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.