ANDA NAK JADI FOUNDER FEMES ATAU GENG BISNES FEMES DAN TERIMA HADIAH CASH RM100 DARI CIKGU???

TAHNIAH !!

TAHNIAH KERANA ANDA PUNYAI IMPIAN UNTUK MENJADI FOUNDER FEMES ATAU GENG BISNES FEMES DI FACEBOOK DENGAN LIKE DAN KOMEN YANG MENCECAH RATUS KE RIBU, DAN PULUHAN RIBU FOLLOWERS YANG BAKAL MENJADI PROSPEK BERKUALITI ANDA.

Cikgu dah baca jawapan survey anda semua. Berikut adalah masalah kenapa anda belum FEMES meletops seperti orang bisnes yang lain...

1. Anda main belasah UP post. 

2. Anda UP post di FB tanpa strategi. Semborono jerrrr. Redah jer. Asalkan ada update post.

3. Tak tahu nak tulis macam mana. Takde idea. Tak tahu nak tulis konten yamg menarik sehingga ia femes dapat ratus ke ribu Like dan komen yang berderet-deret panjangnya.

4. Tak tahu apa umpan yang perlu ditulis untuk tarik ratusan tentera stokis-agen-dropships. 

5. Masih tercari-cari teraba-raba cara dan teknik shortcut nak FEMES di Facebook. 

6. Takde ilmu nak copywriting. Copywriting berterabur. Elllooo macam mana nak menjual jika ilmu copywriting takde? Macam manaaaaa?

7. Anda tahu dengan jumlah followers yang ramai dan like komen share yang tinggi, ia akan membantu SALES anda. Namunnnn. Namunnnn anda masih lost dan blur, stuck tak tahu nak start dari mana.

8. Tak tahu macam mana nak naikkan engagement di facebook peribadi. Tak tahu macam mana nak dapatkan sambutan dari peminat. Eerrrrr penting ke ada peminat sendiri ni?

9. Tiada pengalaman dan ilmu dalam personal branding. Tiada orang yang guide anda step by step apa nak buat untuk tingkatkan personal branding.

10. Nak jadi idola dan contoh bagi team stokis-agen-ds sendiri. Namun maluuuuuu sebab founder sendiri tak tahu macam mana nak branding diri.

 

SEKALI LAGI CIKGU NAK TANYA NI...

Adakah anda betul-betul seriyes 200% nak jadi FOUNDER yang FEMES terkenal?

Jika BETUL SERIYES 200%, cikgu nak HADIAHKAN RM100 kepada anda dengan SATU SYARAT !

YEA BETUL. CIKGU AKAN BERIKAN ANDA HADIAH CASH RM100 SEKIRANYA ANDA GAGAL MENJADI FEMES MENGIKUT FORMULA FEMES PB YANG CIKGU SUDAH GUNAKAN DAN TERBUKTI BERJAYA FEMES DENGAN 50K FOLLOWERS.

PSSSTTTT FORMULA FEMES PB INI CIKGU SUDAH GUNAKAN SEMENJAK 2014.

*WARNING: Marketing Di Media Sosial Bergerak Amat Pantas. Siapa yang lambat akan ketinggalan. Byebye. Sayonara.

#GengFEMES

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.