"Kelas ni memang tak best giler. Tolonglah jangan masuk KELAS CIKGU June."

Ishhh. Kamalia Kamal ni memang nak kena cubit bagi lebam birat tangan gebus dia tu...

"Cikgu June ajar cara nak buat post yang betul dan berkualiti untuk tarik trafik..."

Hazwani Nasuha Mohamad Rojie, pelajar KELAS BOP 30 Julai...

Cikgu kongsikan FEEDBACK students BOP 30 Julai lepas...

Rasa macam ketinggalan jauh dari orang lain, tapi semangat terus berkobar-kobar setelah menghadiri Kelas BOP. Idea terus datang dan InshaAllah akan hadirkan diri untuk kelas-kelas yang akan datang. ~ Nor Elyda

Bersemangat dan penuh idea untuk mula positioning online di facebook. ~ Norzaini Elias

Seronok kerana menjawab banyak persoalan dalam kepala mengenai branding diri kerana sebelum ini keliru dengan diri sendiri. ~ Norsahida Mohamad Shah

Saya excited sangat join BOP. Berbaloi-baloi dari yuran. Overloaded dengan ilmu BOP bernilai juta-juta. Thank You Cikgu June. ~ Sabrina Ashari

Cikgu... Dulu saya wat tagging-tagging ne. Tapi lani saya dah insaf. Saya baru nampak cahaya di hujung jalan lepas join kelas BOP Cikgu June 30 Julai. Tengah praktiskan ilmu ni. Naseb sempat diselamatkan. Kalau tak mesti FB saya karam di Lautan Hindi. Terima kaseh cikgu June. ~Hasila Jamil

Kelas Basic Online Positioning (BOP)

Belajar memahami Sosio Budaya FB dan semua fungsi FB Features yang akan membantu anda memulakan dan melebarkan empayar bisnes anda di Facebook secara berstrategi.

Kelas Basic Copywriting (BC)

Perrrgghh. Copywriting adalah antara  ILMU WAJIB yang geng online bisnes perlu belajar perlu mahir perlu terror.

Apa itu COPYWRITING? Copywriting adalah ayat menjual atau ayat iklan bisnes. 

Belajar dan fahamkan asas utama copywriting iaitu Customer Avatar, Headline, USP, FAB, CTA

Kelas Storytelling Untuk Orang Bisnes (STOB)

Sekiranya anda founder atau orang bisnes yang ingin melebarkan empayar bisnes dan memulakan personal branding, anda wajib hadir kelas Storytelling Untuk Orang Bisnes (STOB). 

Belajar pelbagai TEKNIK PENULISAN khas untuk orang bisnes mengikut kesesuaian niche bisnes anda. 

Sukanya cikgu tenguk wajah baru FB Profile Puan Norsahida Mohamad Said. Simple dan segar. Dan meyakinkan ! Kipidap Puan Sheda. 

Ni pula, feedback orang lain tentang FB Profile Puan Sheda...

Nampak elegant dan gaya korporat. Sudut pandang lain nampak manis. Bila tengok lelama, eiii, eiii, eiii, cantiknya. Pasti tangan-tangan akan klik nak tengok siapa empunyanya dan detail produknya. Kuat tarikan warna lembut tuh. Eeii... jelesssnya. ~Nor Faizalina Wati Rahman

Cantikkk! Nampak berseri seri sangat wall Puan Norsahida Mohamad Said. ~Ainul Naim

Wow serius cantik bergaya berkaliber gitu. ~Azzura Lyana

Cikgu, ingat nak PM. Tapi dah alang-alang cikgu tag kat sini, kita nak habaq ni. Saya start guna ilmu seeding cikgu hari semalam. Dah ada yg PM nakkan produk dan nk join ejen.

Sebelum ni - keyakinan diri dulu menebal makin menipis. Balik dari kelas cikgu, hilang semua resah. Malam tu juga apply yg basic-basic tu. 

Saya buat semua ni demi ejen-ejen tersayang cikgu. Supaya mudah mereka buat sales. Kerja saya buat branding ! ~Puan Norsahida Mohamad Said, Founder LaMamma

Ini pula cerita Eibe Rusma yang tak sempat habiskan KELAS BOP 30 Julai sebab ada emergency.

"Saya kan tak sempat nak habiskan sampai jam 7 malam tu. Saya apply dah yang cikgu ajar dari 9 sampai 1 tengahari. Cikgu... saya sangat terkejut dengan pm dari kawan-kawan tentang produk yang saya jual. Sebelum ni mereka macam tak nampak jer. 

Allahuakbar.. musykil saya tak dapat habiskan kelas dengan cikgu."

6 hari selepas balik dari KELAS BOP 30 Julai 2016, KESAH ANAK LELAKI oleh Puan Khadijah Tahirah Seikh Salim sudah VIRAL.

Puan Khadijah menulis santai lagi simple, berkongsi pengalaman mendidik membesarkan 4 orang anak lelaki beliau. Post beliau viral dan mendapat 38k Likes, 4k Komen dan 35 Shares.  


Salam Cikgu June.

Saya anak murid cikgu Kelas BOP baru ni MPWS. Alhamdulillah tak sangka! Saya apply elmu-elmu yang cikgu bagi untuk post bagi LKS tinggi. Saya cuba! Ader nampak peningkatan dari segi LIKE, COMMENT & SHARE.

Sebelum ni agak susah orang nak share post-post yang saya buat. Saya praktikkan post jenis kisah inspirasi. Betul memang berkesan sekali.. :)

Terima Kasih cikgu...tengah berusaha ni nak mantapkan lagi copywriting untuk achive target yang cikgu berikan tempoh hari. Kejar KPI! Hihihi..

Firdaus Kadir, Founder Anggerik Impian Hotel, Founder Orked Guesthouse & Personal Shopper Ikea


Seorang lagi nak murid BOP 30 Julai. Ammar dari Muar tulis post hardsell di FB wall peribadi, jual EMAS. Post beliau dapat 100+ like dan 78 komen. Perghhhh silalah jeles yea. 


Tapi cikguuuuuuuu. Saya tak dapat pergi KELAS. Baby saya menyusu lagi. Anak saya demam. Saya kerja Sabtu Ahad. Ada kenduri. Nangissssssssssss...

Ok dah dah dah. Jangan nangis yea. Kita ni manusia biasa yang banyak halangan dan masalah.

Okay. InsyaAllah cikgu faham. Jika tak dapat datang kelas, masuklah KELAS ONLINE BOP. Cikgu dah upload nota-nota dan baca sendiri nota di dalam FB GROUP BOP (versi online). Kemudian slo slo praktis ilmu BOP.

Contact Puan Haniza yea.

Copyright 2014-2016 (c) June Mohd. Som. All Rights Reserved
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of Service

Pernahkah Anda STUCK BLUR Tak Tahu Nak Tulis Ayat Menjual ?? KLIK SINI

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.