Kelas Basic Online Positioning (BOP)

Belajar memahami Sosio Budaya FB dan semua fungsi FB Features yang akan membantu anda memulakan dan melebarkan empayar bisnes anda di Facebook secara berstrategi.

"Cikgu June ajar cara nak buat post yang betul dan berkualiti untuk tarik trafik..."

Hazwani Nasuha Mohamad Rojie, pelajar KELAS BOP 30 Julai...

Cikgu kongsikan FEEDBACK students BOP ...

Rasa macam ketinggalan jauh dari orang lain, tapi semangat terus berkobar-kobar setelah menghadiri Kelas BOP. Idea terus datang dan InshaAllah akan hadirkan diri untuk kelas-kelas yang akan datang. ~ Nor Elyda

Bersemangat dan penuh idea untuk mula positioning online di facebook. ~ Norzaini Elias

Seronok kerana menjawab banyak persoalan dalam kepala mengenai branding diri kerana sebelum ini keliru dengan diri sendiri. ~ Norsahida Mohamad Shah

Saya excited sangat join BOP. Berbaloi-baloi dari yuran. Overloaded dengan ilmu BOP bernilai juta-juta. Thank You Cikgu June. ~ Sabrina Ashari

Cikgu... Dulu saya wat tagging-tagging ne. Tapi lani saya dah insaf. Saya baru nampak cahaya di hujung jalan lepas join kelas BOP Cikgu June 30 Julai. Tengah praktiskan ilmu ni. Naseb sempat diselamatkan. Kalau tak mesti FB saya karam di Lautan Hindi. Terima kaseh cikgu June. ~Hasila Jamil

Ini pula cerita Eibe Rusma yang tak sempat habiskan KELAS BOP 30 Julai sebab ada emergency.

"Saya kan tak sempat nak habiskan sampai jam 7 malam tu. Saya apply dah yang cikgu ajar dari 9 sampai 1 tengahari. Cikgu... saya sangat terkejut dengan pm dari kawan-kawan tentang produk yang saya jual. Sebelum ni mereka macam tak nampak jer. 

Allahuakbar.. musykil saya tak dapat habiskan kelas dengan cikgu."

6 hari selepas balik dari KELAS BOP 30 Julai 2016, KESAH ANAK LELAKI oleh Puan Khadijah Tahirah Seikh Salim sudah VIRAL.

Puan Khadijah menulis santai lagi simple, berkongsi pengalaman mendidik membesarkan 4 orang anak lelaki beliau. Post beliau viral dan mendapat 38k Likes, 4k Komen dan 35 Shares.  


Salam Cikgu June.

Saya anak murid cikgu Kelas BOP baru ni MPWS. Alhamdulillah tak sangka! Saya apply elmu-elmu yang cikgu bagi untuk post bagi LKS tinggi. Saya cuba! Ader nampak peningkatan dari segi LIKE, COMMENT & SHARE.

Sebelum ni agak susah orang nak share post-post yang saya buat. Saya praktikkan post jenis kisah inspirasi. Betul memang berkesan sekali.. :)

Terima Kasih cikgu...tengah berusaha ni nak mantapkan lagi copywriting untuk achive target yang cikgu berikan tempoh hari. Kejar KPI! Hihihi..

Firdaus Kadir, Founder Anggerik Impian Hotel, Founder Orked Guesthouse & Personal Shopper Ikea

Copyright 2014-2017 (c) June Mohd. Som. All Rights Reserved
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of Service

Pernahkah Anda STUCK BLUR Tak Tahu Nak Tulis Ayat Menjual ?? KLIK SINI

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.