Setup Menus in Admin Panel

Hubungi Kami Sekarang ! ‭03-8912 8168‬ | admin@junemohdsom.com
Profile Photo

Student Kelas OP Paling Selow Bin Lambat ??

Aishah Syed Ali Kelas OP

 

Soalan: Student OP ni sibuk kejar like. Mereka ni pandai buat SALES ke?

 

 

Inilah soalan yang dilemparkan ke muka saya pada awal tahun oleh seorang bisneswoman otai di hadapan beberapa orang lain. Ouccchhh. Rasa seperti serbuk cili ditaburkan ke muka saya. Saya gigit lidah menahan marah di hati, air mata disekang dari menitik jatuh ke lantai. Namun, saya masih menatap tepat ke mata beliau, menghadam air muka angkuh seorang manusia yang tiada rasa bersalah mengaibkan saya sebegitu rupa.

 

Jangan tanya saya di mana MAGIKNYA Ilmu OP ! OP takde magik pun. Ia sekadar mengajar beberapa perkara basic yang newbie bisnes perlu tahu, especially dari segi sosio budaya dunia online dan psikologi orang bisnes dan prospek bisnes.

 

Saya akan berpegang kepada kata semangat Tn Faisal Abdullah, “Mereka tak tahu apa yang you ajar June” setiap kali serbuk cili dilemparkan ke muka saya.

 

Nah… Kepada bisneswoman otai yang curious satu masa dahulu. Terimalah hadiah kecil dari anak murid OP.

 

Monster stokis produk Nurraysa, Pn Aishah Syed Ali pernah mencapai sales 300K. Bulan Oktober, sudah turboz 200K. Beliau juga sudah ada produk sendiri. Dan Pn Aishah claim beliau adalah student OP yang paling selow, paling lambat. Cikgu pun tak taw kat mana yang selow bin lambat tu.

 

Bak kata Tn Zamri Mohamad, silibus Online Positioning saya paling komprehensif (padat). Ofkos. 9 bulan eksperimen + kajian lengkap saintifik (saya background pensyarah, dah terbiasa mencari fakta saintifik untuk buktikan sesuatu teori/konsep). Dan saya telah combine sekali 10 tahun pengalaman sebagai penulis ke silibus OP. InsyaALLAH.

 

Testimoni Kelas Online Positioning Saifullah Afandi

 

Untuk semua student OP yang lambat selow mahupun laju, teruskanlah melangkah. Jaga akhlak di dalam berbisnes. All The Best.

“Ikhlas Itu Adalah Rahsia Di Dalam Rahsia.”

 

KELAS ONLINE POSITIONING JAN 2016

Klik Untuk Daftar Kelas OP >>> Kelas OP Jan 2016

 

 

 

HANYA UNTUK 20 ORANG PERTAMA YANG MENDAFTAR.
KOD KUPON DISKAUN RM50 VALID SEHINGGA 25 DIS SAHAJA.
MASUKKAN KOD KUPON DISKAUN RM50 >>> ANIVERSERI

 

Klik Untuk Baca Testimoni Kelas OP Di Sini >>> Travelog Alumni OP
Klik Untuk Daftar Kelas OP >>> Kelas OP Jan 2016

 

Puan June Mohd. Som
Cikgu OP & StoryCopywriting

11 December 2015

Jemput tinggalkan pendapat anda di ruangan komen !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

top
Hak Milik Terpelihara © JuneMohdSom.com.

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register