Setup Menus in Admin Panel

Hubungi Kami Sekarang ! ‭03-8912 8168‬ | admin@junemohdsom.com
Profile Photo

Sales Anda Slow Dan Semput?

DAH LAMA BERBISNES ONLINE DI FB NAMUN MASIH STUCK, TAK PANDAI NAK UP POST MENJUAL, SALES SELOW MACAM SIPUT PANJAT GUNUNG?

Pernahkah anda UP post menjual barang, dan tiada sesiapa yang sudi like komen. Rasa macam syok sendiri menjual di fb wall peribadi.

 

Pernahkan anda alami keadaan sebegini. Berkali-kali UP post menjual di FB wall tetapi tiada sesiapa pun yang sudi pm membeli. Yang ada hanyalah bunyi cengkerik krik krik krik dari pagi ke malam, hingga keesokan hari. Issh sakit nau hati.

 

Adakah anda pelik bin ajaib apabila FB wall orang lain meriah, ramai orang like dan komen? Kemudian mereka up post parcel bertimbun-timbun. Pelik kan?

 

Ehhhh. Kenapa orang lain boleh berbisnes di FB WALL PERIBADI dengan MUDAH dengan SENANG. Kenapa pula anda masih terkial-kial, tak tahu nak tulis apa melainkan post menjual hardsell?

 

Apa silap anda? Apa kekurangan anda?

 

Begini. Sekarang anda tidak perlu lagi gundah gulana resah tak tenteram tak boleh tido malam kerana stok bertimbun-timbun tersorok bawah katil kerana semua stok anda bakal SOLD OUT sekelip mata. InsyaALLAH. Bergembiralah kerana anda juga bakal merasai nikmat diserang pm inbox bertalu-talu sehingga terpaksa ambil pembantu peribadi dan tambah pekerja baru.

InsyaAllah dengan teknik menulis yang betul, iklan menjual anda boleh meletops. Maka, belajar lah ILMU COPYWRITING.


Testimoni Copywriting June Spa 3b

Testimoni Sutra Maya Spa 2

Sales Page Editing Encik IJ

Testimoni Klien JuneWriter Copywriter - Izzhar Nazri 1

 

STOB Bisnes Online copywriting

STOB Bisnes Online copywriting

1 November 2017

1 comment

  1. Bilalah nak dapat sales macam ni cikgu. Tapi so far alhamdulillah balik kelas cikgu banyak dah dapat om magik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

top
Hak Milik Terpelihara © JuneMohdSom.com.

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register