Cikgu dapat HADIAH 2 bunga jambangan orkid ni bersebab. Haha.

Almaklumlah. Produk 1 kontena sampai hari ISNIN. Hari Sabtu dah tinggal 2 kotak sahaja. Semuanya selamat dirembat oleh ratusan tentera stokis-agen-ds. Tahniah Mommy Hana dan Safawi Zainal yang berjaya membangunkan tentera berkualiti untuk bisnes mereka menggunakan ILMU STOB For PERSONAL BRANDING.

 

Ehhh lupa lak. Sofa cream tu adalah hadiah dari 3 orang anak murid dari group coaching 2016 Suhaili Baharudin, Sabrina Shuhaimi dan Ella Eshyla. Alhamdulillah mereka juga dah berjaya apply Formula FEMES PB. 

 

Wokay.

Sila sambung baca lagi perasaan happy anak murid STOB For PERSONAL BRANDING.

 

"2015 kami perabes duit RM30,000 pi kelass. Tapi kelas cikgu la paling sy buat betul-betul sbb nampak jalan cikgu susun mudah betul. Kelas lain saya buat tapi tak abis abis lagi revise ni. Sirius superb dan smua orangg kena pi " ~Anys Syuhada, founder Feedmilk dan Femilac

 

"PB memang amik masa nk dapat hasil melatop. Ada orang cepat ada lambat. Alhamdulillan 9-10 bulan cuba start belajar dengan cikgu sekarang nampak kesan dia. Lebih MUDAH CLOSE SALE. Mcm smlm baru keluar Dianzvitamin baru tak sampai kat tangan lagi dah close sale retail sahaja dekat 20 btl. Ejen dekat 250 btl. SALE lebih kurang 10k. 1 hari cikgu." ~Azera Aziz, Top monster stokis Dianz

 

"Saje nak share heppi dengan cikgu,penangan tawaran ayat meleleh dengan hadiah cabutan bertuah bawak SALE separuh nak pengsan. RM140,000 dalam masa satu hari. Alhamdulillah.Terima kasih atas ilmu cikgu yang menguatkan lagi team adleesya beauty. Syukurrr tak terhingga rasa.Rasa cam woww sangat dalam masa satu hari. Selalunya dalam seminggu cikgu baru dapat." ~Nad Adleesya Founder Adleesya dengan produk hotzzz WD women desire

 

"Dah 2 tahun bisnes, update Facebook membuta tuli. Asalkan ade klien kontek, that's it. Rasa macam dah terer benar. Bila mula perkukuhkan ilmu STOB, datang kelas bulan February ritu, makin nampak jalan panduan dan kebenaran. Bukan takde idea nak post sebenarnya. Tapi takde kunci dan teknik.

Dalam kelas STOB, Cikgu June ajar 5 Kunci Emas cara update konten dan 3 Teknik Meletop yang boleh gune setiap kali update status. Guna cara Free Cost Marketing ni pun dah tak menang tangan, agak-agak camne ye kalau saya apply kunci dan teknik tu dalam FB Ads? Meletop pom pom pom la jawabnya. Saya pilih cara percuma dulu buat masa ni. Nanti nak pergi kelas STC pulak." ~Fatin Fauzi co-founder at Pusat Terapi Pahang dan pemilik bersama 12 Pusat Terapi seluruh Malaysia dan Founde rSabun Zumba

 

Bersama Dila Karim, Founder Zawara Cosmetics, Zawara Coffee, MRP Diet, dan Yasmin Karim, Founder aiskrim paling hipster PopsMalaya an Min & Rini Cosmetic.

Bersama Kapten Kamarul, Founder Zawara Cosmetics, Zawara Coffee, MRP Diet, dan Puan Cik Siti, Founder Dazalia Beauty.

"Awww!!! Tengsss cikgu alwaysss inspired. Memang dah makin addicted belajar menulis style santai-santai! Syokkk sangat rasa. Tak lah macam tulis surat rasmi gitteww!" ~ Jaja Kalam, Founder ByJajaKalamLovers

Apa itu STOB For Personal Branding?

STOB adalah Storytelling Untuk Orang Bisnes.  Formula STOB digunakan untuk meningkatkan PERSONAL BRANDING founder dan online seller di media sosial. 

Alhamdulillah, sebab hadir ke STOB lah antara sebab besar kenapa saya kena teruskan free cost marketing (FCM) di FB. Kalau ikut nak tutup akaun FB dah waktu tu. 


Tengs cikgu, sebab selamatkan Nad dari terus lemas di lautan ombak yang mengganas. Balik dari STOB cabar diri apply ilmu cikgu untuk dapatkan 1k follower-1bulan. Alhamdulillah tercapai. Means ilmu cikgu memang betul betul proven. Sebab Nad dah APPLY dan dapat HASIL nya.

Tengs untuk ilmu mahal cikgu. FCM is still the best dan tambahkan lagi dengan copywriting channel lain pasti meletop letop. InsyaAllah. Uolss memang perlu hadir ke kelas STOB ni memang tak rugi.

Bak kata cikgu kami apply 2-3 teknik je. Tapi hasilnya gempak! InsyaAllah ada usaha ada tindakan pasti akan dapat hasilnya yang berbaloi baloi.

Nad, Founder Adeleesya Beauty

Maslina Meor Radhi adalah top stokis Ardini Essentials. Mas mula asah skil bisnes di dalam KELAS OP pada Nov 2014. 2 tahun selepas itu, Mas upgrade ke KELAS STOB For PB Bacth #1 Ogos 2016. 

Alhamdulillah, kini Mas sedang mengasah skil sebagai leader kepada team beliau yang semakin membesar. Baru-baru ini, Mas berjaya membuat close sale 7k di satu event. TAHNIAH juga kepada Mas yang telah berjaya menjual lebih 100 buah ebook pertama beliau iaitu Mudahnya Mula Bisnes Dari Rumah dan sudah berani untuk handle coaching untuk sahabat bisnes yang lain.

Usaha yang konsisten pasti akan nampak HASIL nya jua. InsyaAllah.

STOB FOR PERSONAL BRANDING

Khas untuk FOUNDER, LEADER bisnes, top stokis yang mahu melebarkan empayar bisnes melalui Personal Branding dan Free Cost Marketing di FACEBOOK.

Kelas STOB For Personal Branding Batch 4, Feb 2017

PERSONAL BRANDING??? EHHH APA TU CIKGU?

Product branding digunakan untuk femeskan jenama produk.

Jenama seprti Milo, Maggie, Starbuck, Coca Cola terkenal sebab product branding, bukan PERSONAL BRANDING. Kita tak kenal siapa founder atau orang penting dalam kompeni ini. Namun, jenama sebegini non-stop melaburkan duit untuk PRODUCT BRANDING. Sebab itu, iklan mereka sentiasa lalu depan mata kita. Setuju?

Personal Branding (PB) adalah salah satu SENJATA MARKETING yang akan membantu anda mengukuhkan jenama bisnes. Nanti dulu! Sekiranya anda founder atau leader bisnes yang suka low profile, PB bukanlah game anda.

Personal Branding bukan sekadar nak kejar Like Komen Share yang tinggi. Personal Branding memerlukan anda menyusun STRATEGI tertentu. Dan. PB dengan gaya Cikgu June akan diselitkan dengan ilmu storytelling dan copywriting (kerana ini adalah kekuatan cikgu). Ewahhh.

 

3 AIM UTAMA DENGAN PERSONAL  BRANDING:

1. Supaya anda lebih OUTSTANDING dari pesaing anda.

2. Kukuhkan JENAMA anda.

3. Tukarkan audiens anda kepada peminat (raving fans) agar mereka sudi membeli dengan rela hati. Tak perlu nak buat skrip balas pm 14 mukasurat. Dengan PB, prospek yang minta no akaun anda sebab mereka tak sabarrrr nak shopping.

 

Di Malaysia, founder seperti Dila Mubarak, Syarifah Furaiha, Nad Adleesysa, Lily Wahab menggunakan PERSONAL BRANDING di media sosial untuk melebarkan empayar bisnes mereka. PB bukan sahaja untuk mereka yang bisnes produk fizikal, malah, mereka yang di dalam niche SERVIS seharusnya menggunakan Personal Branding.

Di medan Facebook, personal branding boleh dibuat menggunakan medium FREE COST MARKETING (tanpa bantuan FB Ads).

Personal branding adalah satu usaha NON STOP marketing, untuk kukuhkan jenama kita di mata dan hati prospek juga kastemer.

Personal branding adalah salah satu senjata marketing yang POWER untuk online marketing terkini. 

Pilihan di tangan anda!

Siapa lambat, SALAM SAYONARA !

CIKGU JUNE MOHD SOM

The Real PB Strategist

FORMULA PROVEN #PBMesinDuit #SerangKilang #FORMULA50K

7 SEBAB PENTING ANDA PERLUKAN PERSONAL BRANDING UNTUK BISNES ANDA:

  • Bila FEMES, lebih mudah untuk promosi barang
  • Lebih mudah untuk meyakinkan prospek
  • Lebih mudah close sale
  • Lebih mudah stokis dan ejen anda menjual
  • Lebih mudah untuk  lebarkan empayar bisnes
  • Senang nak launching produk baru
  • Alternatif kepada FB Ads. Sekiranya FB Ads asyik kena flagged, maka kita masih boleh meneruskan marketing di FB wall sendiri.

*WARNING: Namunnnn. Anda juga perlu tahu bahawa Personal Branding juga ada kelemahan dan keburukannya tersendiri.

10 SILUBUS UTAMA KELAS STOB FOR PERSONAL BRANDING YANG BERNILAI RM4999
1. 3 Senjata UMPAN STOB Untuk Post Popular & Viral

2. 9 Teknik STOB Storytelling Untuk Orang Bisnes

3. 7 Game Facebook

4. Content Marketing Mengikut Niche Bisnes Anda

5. Formula Menukar Audiens Kepada Raving Fans & Kastemer

6. Formula Bina Engagement Dengan Penuh Kasih Sayang

7. Rahsia Game EMOSI Di Media Sosial

8. Teknik Gajah Masuk

9. Teknik Semut Manis

10. Teknik 40:40:20 Untuk Bina Identiti Yang UNIK Sebagai Founder/Online Seller

 

BONUS 1: WORKBOOK STOB 

BONUS 2: GROUP MENTORING SELAMA 3 BULAN BERNILAI RM1,500

BONUS 3: UPDATE TERKINI TENTANG STRATEGI PERSONAL BRANDING UNTUK TAHUN 2017

BONUS 4: ALUMNI STOB UNTUK SEUMUR HIDUP

Wow ! Ini rupanya RAHSIA Cikgu June. Sekarang baru tahu kenapa ada post viral dan ada post yang jrik krik krik. ~Rina Salleh, founder Rina Salleh Clothing


Cikgu saya dah apply Teknik KBXX. Baru buat petang semalam. Rupanya di group orang lebih santai dan suka bertegur sapa. Ini idea yang superb! Kalau lah buat sepuluh tahun lepas. Eh. Tengs cikgu. ~Puan Rina Salleh


Bab FCM (free cost marketing) ni sila bertanya pada yang pakar iaitu my lovely cikgu mushi mush June Mohd Som. Nak belajar tentang FREE COST MARKETING, sila lah bertapa dengan beliau ye.   - Sakinah Badron, Founder  Kina DLusion

Kukuhkan jenama anda di mata dan hati prospek juga kastemer.
Mulakan PERSONAL BRANDING untuk lebarkan empayar bisnes anda.

Kelas STOB For PERSONAL BRANDING Batch #1 Ogos 2016

Kelas STOB For PERSONAL BRANDING Batch #2 September 2016

Selepas kelas, anda akan dibawa ke dalam Whatsapp Group Support Alumni STOB untuk cikgu monitor progres selama 3 BULAN !

Copyright 2014-2017 (c) June Mohd. Som. All Rights Reserved
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of Service

Buat RM296,500k dalam masa 4 bulan --> KLIK SINI

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register